|
| Предложения, идеи, новости - дайте още, за да развием форума | |
| | Автор | Съобщение |
---|
demon lust author
Брой мнения : 904 Join date : 15.06.2009 Age : 31
| Заглавие: Предложения, идеи, новости - дайте още, за да развием форума Пон Юни 15, 2009 10:22 pm | |
| Ще е много хубаво, ако кажете какви неща искате да видите във форума, новости и добавки, които биха ви харесали, както и неща, които не одобрявате сега. Давайте предложения, за да стане форума едно забавно място, на което да не говорим само за историята, но и за други интересни неща. | |
| | | Leny~ Blaze Of Glory
Брой мнения : 67 Join date : 18.05.2009 Age : 29 Местожителство : Salem`s Lot
| | | | demon lust author
| Заглавие: Re: Предложения, идеи, новости - дайте още, за да развием форума Вто Юни 16, 2009 11:52 am | |
| Аааз знам за емотките! Намерих един много як сайт, ако сте забелязали из последните ми мнения едни яки емотки, тях предлагам аз, довечера след училище ще пусна още някой от тая серия, и ако сте навити ще кача. За скина съм също за, маалко по-светло ще е яко, ноо определено не искам нито логото, нито другите картинки да се сменят. Невероятни са, Мими направо е надминала себе си по идейност и креактивити <3 И ако може да смалим ширината на форума, чее ми е доста широк и монитора ми е разтегнат гадно, та постоянно трябва да скролвам. Кажете си и вие. | |
| | | Leny~ Blaze Of Glory
Брой мнения : 67 Join date : 18.05.2009 Age : 29 Местожителство : Salem`s Lot
| Заглавие: Re: Предложения, идеи, новости - дайте още, за да развием форума Вто Юни 16, 2009 11:55 am | |
| За формата сега се опитват да го намалят, да се надяваме, че като стискаме палци, че ще го оправят по-бързо х) | |
| | | ~MisteriouS_LadY~ ~A devil in a female clothes~
Брой мнения : 208 Join date : 14.05.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Предложения, идеи, новости - дайте още, за да развием форума Вто Юни 16, 2009 6:06 pm | |
| Така, за емотките съм напълно съгласна.(: Рени, качи ги тогава ти. За скина, ще потърсим по светъл и ще го сменим, но и аз съм за, да не сменяме логото и иконките. За намалянето на ширината, това не знам вече как да го направя. Тука Год Рена да се обади на помощ!(: | |
| | | ~MisteriouS_LadY~ ~A devil in a female clothes~
Брой мнения : 208 Join date : 14.05.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Предложения, идеи, новости - дайте още, за да развием форума Пет Юни 19, 2009 6:38 am | |
| Рени, мислех че съм оправила ранговете от най - ниския до най - високия, заедно с мненията, но явно не съм. Става ли по - късно да ги видим, че нещо явно съм се объркала в настройките? | |
| | | demon lust author
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Предложения, идеи, новости - дайте още, за да развием форума | |
| |
| | | | Предложения, идеи, новости - дайте още, за да развием форума | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |