Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Flood, flood and only flood time...

Go down 
+12
omnia
sadeyes
m1msey
Lady Winchester
lasi94
Sun`Drop
chris_forever
alexandrichka_
demon_child
Leny~
demon lust
~MisteriouS_LadY~
16 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next
АвторСъобщение
demon lust
author
demon lust

Брой мнения : 904

Flood, flood and only flood time... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 6:28 pm

Аз тук :р
Върнете се в началото Go down
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

Брой мнения : 859
Местожителство : burgas

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 6:34 pm

chocolate написа:
Аз тук :р

Хей нашата любима авторка :(sun):
Как си?
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 7:08 pm

Изтощена от учене, но поне оформянето свършии и гласяща се да продължи с писането.
Ти как си? Гледам си си сложила моя графика на ав, една от най-любимите ми (и малко успешни) си избралаFlood, flood and only flood time... - Page 5 1304
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 8:04 pm

chocolate написа:
Изтощена от учене, но поне оформянето свършии и гласяща се да продължи с писането.
Ти как си? Гледам си си сложила моя графика на ав, една от най-любимите ми (и малко успешни) си избралаFlood, flood and only flood time... - Page 5 1304

Да, много ми хареса.*слънчице*
Браво, мен още не са ме оформили и утре ще ме гърчат по математика Sad и в петък по немски Evil or Very Mad
Ооо, какво ще пишеш(тва си беше недобре завоалиран намек Very Happy )

п.п. съжалявам, че толкова късно пиша, но досега се борих с модема и кабелите, че връзката прекъсна Laughing
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 8:14 pm

Хах, ами да, по това, което си мислиш пиша. :р Ух, слава Богу, че се е включило значии. Мен ме оформиха, злата математичка ми писа 4, амаа Very Happy:D Тъй то... ти до къде си с главите?
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 8:22 pm

Почвам 38 sunny
Но съм решила още тази вечер да си ги свърша. И без това до 4 сомнамбулствам поне да си направя кефа и да си ги дочета sunny
А пък утре ще я видя тая лудата колко ще ми пише, при положение, че за 2 седмици 4 пъти ме изпита Mad
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 8:32 pm

Ъх, гадно те мъчи :// Ама давай, стискаме ти палци.

Какво правиш ти?
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 8:39 pm

Джиткам из нета и слушам музика. След малко смятам да си почна недовършените глави. В момента показвама на наш'те каква рокля съм си харесала за сватбата и те ми се смеят Laughing , но просто се влюбих в нея. Ето я пък и булото е мн готско
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 8:41 pm

Хахах, не е ли рано за сватба още?
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 8:44 pm

Няма значение, че ми е рано. Аз роклята отсега съм я избрала да са подготвени Laughing
Сега се чудя дали скоро някой няма да се жени, че ми се ходи на сватба ;д.
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

Брой мнения : 466
Местожителство : Far Far Away Kingdom

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 8:52 pm

Ехо!Има ли някой? Very Happy
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 8:52 pm

Аз, аз*вдига ръчичка като първокласник* Laughing
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 8:56 pm

Ееее най-после някой да се обади.Тоя форум здраво обедня.Трябва да се направи реклама Very Happy Very Happy Иначе кво си прайвате?
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 8:58 pm

Четем разни статийки и се каним да си довършим 1 част, че даже и 2 да почнем sunny
А ти какво правиш?

Бту аз съм Дияна, но ми викат Ди или Диди, приятно ми е.
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 8:59 pm

Няяма да съм аз за жененето Laughing Някоя от по-големките из форума.

Бту, Миме, как ще го рекламираш бе, то трябва непросветлените читатели да се уведомят, а мързеливите да се разпишат.
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 9:01 pm

Здравей!Аз съм Марияна,но ми викат Ем или Мими...абе както решите.А ти откого четеш историята?Аз иначе тука малко с фотошопа си играя.....
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 9:05 pm

Да, ние все още сме млади Laughing няма да се женим, но тука пускам фитили на брадчеда сериозно да се замисли, дали да не се задоми Laughing

А, Мими, как така от кого чета? Ако е заради множетсвеното число просто леко ме изпра тока ;д. Блазя ти за фотошопа, мен хич не ме бива с такива програми Embarassed
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 9:11 pm

Аз иначе мисля да пусна няколко теми.Но се чудя къде да ге сложа.Та ще помоля Рени за помощ.Значи:
1.В кой герой виждате себе си?
2.Коя е най-хубавата любов в историята?
3.Кой ви е любимият персонаж?
4.Kой е най-красивият герой?
5.Как започнахте да четете Calles de Sangre?
А.....Ди аз да попитам от скоро ли си фенка или си от "старата школа"?

Последната промяна е направена от Lady Winchester на Вто Юни 23, 2009 9:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 9:13 pm

Нова, новичка Embarassed . Май ми трябваше доста време да се осъзная и да седна да чета, но по-добре късно отколкото никога. Обаче съжалявам, че толкова късно се усетих Embarassed
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 9:15 pm

Миме, аз планирам да накарам Стаси да преконструираме форума, и да станат 2-3 основни секции. Значи пусни ги в Calles de sange Wink А после то ще остане раздел за историята, дискусии и въпросници по нея Wink А може и в Героите също, някой, които са до герои и любови в историята, например.

А и има ли навити за нов скин? Малко хора сме, надали би имало против... смисъл не картинките, ами самата кожа на форума ии да го стесним, че ми разтяга екрана на две :/
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 9:18 pm

Ами аз съм съгласна и с 2 идеи, понеже това черно мн тъмно и същевременно искрящо Laughing , а и на мен ми се разтяга екрана. Ако не се смени цвета поне може размера, че мн дразнещо ми се мести така
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 9:19 pm

Ами аз няма да имам нищо против за по-светъл скин?А пък екрана ми е добре.Но както решите.А и Ренка,мерси за помощта.
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 9:21 pm

Много обичам да ми викат Ренка, хах, мило ми звучи някакво.
Аа, да, ще сменя скина, иеи, само Стаси да се освободи и да се завърне тука. Бту, Миме, тресе ме една мисъл, та да попитам. Сестра ти още ли чете с тебе Laughing
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 9:32 pm

Ема разбира се!Не ставай смешна!Тя е просто пристрастена! Е,не повече от мен де,но чете всяка ново глава.
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 EmptyВто Юни 23, 2009 10:19 pm

Скука.
Също така, пуснах графики преди малко, вероятно сте ги видели, но да кажа, ако не сте.
И си мисля нов ник за тук (всеки, който иска може да каже, ще му го сменя) ама ми помогнете и на меен.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 5 Empty

Flood, flood and only flood time...
Върнете се в началото 
Страница 5 от 33Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Ненужно... :: Кошче-
Идете на: