Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Flood, flood and only flood time...

Go down 
+12
omnia
sadeyes
m1msey
Lady Winchester
lasi94
Sun`Drop
chris_forever
alexandrichka_
demon_child
Leny~
demon lust
~MisteriouS_LadY~
16 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33  Next
АвторСъобщение
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

Брой мнения : 859
Местожителство : burgas

Flood, flood and only flood time... - Page 14 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyСъб Юли 04, 2009 8:16 pm

demon lust написа:
Ами не знам дали е възможно, потърси програма за конвентиране и трябва да ти излезе нещо в гугъл.

Аха, мерси. Сега почвам да търся, че от всики възможни на мен го оставиха този файл ;х. Не им ли е ясно, че хич не ме бива Laughing
Върнете се в началото Go down
demon lust
author
demon lust

Брой мнения : 904

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyСъб Юли 04, 2009 8:26 pm

Хах, успех ти пожелавам. Давай, опитвай, сигурно ще успееш Wink Аз продължавам да седя и да броя минутите Laughing Имаш ли twitter бту?
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyСъб Юли 04, 2009 8:29 pm

Уи, успях!*парти*
Намерих си един сайт и съм много щастлива, защото ще мога да оправя тоя файл, а и главите на .док да си ги направя, че тва адобе ме дразни Mad Laughing . Нем, нямам туитър No
За кое броиш минутите?
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyСъб Юли 04, 2009 8:52 pm

За нищо не ги броя, просто мразя израза броя мухи Laughing
А аз главите ги правя адоб, защото не искам някой да ги копира (не че се избиват, ама предпазливостта е учение!) Крадат ми идеи, взимат ми лицата на героите, знам ли дали някой ден някой няма да каже, че той го е писал. Видя темата в Запознанства за плагиатството и сама каза, че е ужасяващо! Иначе ако не можеш, главите и аз бих ти ги пратила, с обещание, че няма да ги даваш на никой. Wink
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyСъб Юли 04, 2009 8:58 pm

Въй, ще се захапя, пак и тоя дето е направил тъпия сайт Mad . Намерих го пуснах ги да ми конвентира или там както му беше името и не стана мамка му(съжалявам, че псувам, ама Mad ).
Да бе прочетох и съм потресена Shocked , то бива бива нагли, ама има някои...
И сега се хващам като удавник за сламка за последното изр. Моля те, прати ми ги *пада на колене и се моли*. Обещавам, не заклевам се(вземи на предвид, че май само 2 досега съм се клела в нещо) на никого няма да ги дам. Все пак съм твърдо против плагиатството
Sun`Drop
[shapeshifter]
[shapeshifter]

Брой мнения : 215
Местожителство : In your world

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyНед Юли 05, 2009 5:07 pm

Някой?
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyНед Юли 05, 2009 5:13 pm

Обичайният заподозрян- аз Laughing
Как си? Какво правиш?
Sun`Drop
[shapeshifter]
[shapeshifter]

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyНед Юли 05, 2009 5:51 pm

Добре
Глася се да гледам Хаус <3 Тоя човек много ме радва просто,а и искам да стигна до сезоните по-нататък,за да гледкам новата ни Нора Very Happy
Ти?
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyНед Юли 05, 2009 6:04 pm

Ами и аз тва правя Laughing . Тегля си субс за 5 сезон, че изостанах и имам бая да наваксвам Laughing И багаж имам да събирам , но не се очертава да е скоро ;д
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyНед Юли 05, 2009 7:11 pm

Идвам с добрата новина! Днес отговорих на 21 страници уорд коментари, а за утре ми останаха само 7! Когато съм готова, веднага ви пускам и новата - 26та - глава! Не знам дали ще успея утре, защото днес пропилях целият ден в отговоряне, а още имам доста дълги коментари, но нищо, ще се постарая да стане бързо. Иеи.
И имам някой яки неща на Нора да ви пусна, аз лично много им се радвам.
Вие как сте?
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyНед Юли 05, 2009 7:18 pm

demon lust написа:
И имам някой яки неща на Нора да ви пусна, аз лично много им се радвам.

Йей, кога да ги очакваме Rolling Eyes Laughing .
Аз съм добре, досега съм правила салата и стана време да си почвам багажа No Как не ми се събира, ама ;х ;д
Ти как си?
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyНед Юли 05, 2009 7:25 pm

Аз съм скапана. Направо нямам сили за нищо!!! Цял ден отговарям и пиша, роботизирах се, ще ида сега и един душ да си ударя.
Ти ще имаш ли нет като заминеш ;s И ако не, кога пак ще се върнеш? Не стига, че малко пишете тук, ами и вие като изчезнете ;о

А и да, решила съм да преконструирам, Стаси я няма вече месец, да ме убива после, ако ще, аз не издържам на тоя разпъващ скин и подредбата, сори.

А графиките, вероятно довечера Wink
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyНед Юли 05, 2009 7:35 pm

Горката. Съчувствам ти, гадно е цял ден да пишеш No Аз през деня не мога мн, мн нещо да се застоявам на компа, че ми става горещо, почва да ме боли врата и разни подобни.

Ами нет нз дали ще имам. Зависи, ако наш'те бъдат така добри, в частност леля Светла да взема онова, аз му викам флашката, защото не му знам оригиналното име(едно такова за безжичен и преносим нет). Ако не сигурно в събота или неделя може да ме чакате. Ще бъда много доволна, ако ми омесите една питка и с мед и шарена сол ме посрещнете Laughing . Шегата на страна, мн ще се радвам, ако ме посрещнете с нов скин(мн сериозен намек от моя страна ;п ;д)

Оу, ще ги чакам тогава графиките Razz

Приятен душ (пулпарти)
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyНед Юли 05, 2009 8:22 pm

Ох, беше освежаващо след тежкия ден, преминал в отговори (сън)
Дам, и аз искам да променим скина и трябва да се оправят ранговете, може да се помъча и картинки да направя, хъх. Стаси може и да ме убие, ама нищо Very HappyЩе си понеса, поне ще се оттърва от целодневно писане Laughing
Казва се модем, май, ;D ама дано го вземат, пупу. (сън)
Ти как си? Нали ще си тука поне до към 11, щото искам да направя и ав-два на Мийя, че си харесах едни мулти яки снимки и да ги пусна заедно.
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyНед Юли 05, 2009 8:31 pm

И, аз се моля да го вземем, че иначе ще издивея Evil or Very Mad Ще ми бъде скучно без вас момичета...
А, иначе най-рано до 11 ще стоя Laughing Имам да оправям багаж, да гледам филм и да си чета глави *сън*, тъй че можеш да разчиташ на моето присъствие Razz
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyНед Юли 05, 2009 10:22 pm

М, правим такава сделка- Понеже съм добра ти отстъпвам Нора, но за мен е 2 на Мийя. Никой да не ми го бара *маха с пръст като даскалица* Laughing Съгласна си нали?

п.п. сори за двойния пост Embarassed
Sun`Drop
[shapeshifter]
[shapeshifter]

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyНед Юли 05, 2009 11:57 pm

Мдам,има сделка Very Happy Laughing
Да не стане объркване - нали говориш за този ---> http://prikachi.com/users/renka/129y.jpg
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyПон Юли 06, 2009 12:08 am

Sun`Drop написа:
Мдам,има сделка Very Happy Laughing
Да не стане объркване - нали говориш за този ---> http://prikachi.com/users/renka/129y.jpg

Да sunny
Ле ле какви тъмни сделки правим, после Ренка може и да ни се кара, ама фенството води до такива луди моменти Laughing
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyПон Юли 06, 2009 12:12 am

Таман си мислех, че никога не съм си представяла да се спори за графики по историята (спори в добрия смисъл естествено) Laughing
Радвам се, че ви харесват и още ще направя.
А искам да похваля Вики (omnia) нейните са страхотни, особено като имаме на предвид, че са първи опити ;о Покрусена съм! Това на Мийя новото и на Крис са страхотни, браво, браво. Вижте ги и вие! Заслужава си подкрепата.
Sun`Drop
[shapeshifter]
[shapeshifter]

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyПон Юли 06, 2009 12:14 am

Ахахах,тя е добричка,няма да ни се кара ( Laughing )
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyПон Юли 06, 2009 12:18 am

Йей, сега отивам да си сменям ава и да погледна тези на Вики/omnia.
m1msey
[catwoman]
[catwoman]
m1msey

Брой мнения : 97
Местожителство : Патиланско царство xD

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyПон Юли 06, 2009 5:10 pm

Някой ??
Sun`Drop
[shapeshifter]
[shapeshifter]

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyПон Юли 06, 2009 5:16 pm

Me Very Happy
m1msey
[catwoman]
[catwoman]
m1msey

Брой мнения : 97
Местожителство : Патиланско царство xD

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyПон Юли 06, 2009 5:19 pm

Ти си (име ако може xD) :?
Бту какво правиш...банален въпрос но без него не може xP
Sun`Drop
[shapeshifter]
[shapeshifter]

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 EmptyПон Юли 06, 2009 5:22 pm

Нека да е М,понеже явно така ще съм тука Laughing
Мии нищо,скучая..Ти?
Можем да пишем в игрите,ако искаш?Че нещо тука умирам от скука Laughing
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 14 Empty

Flood, flood and only flood time...
Върнете се в началото 
Страница 14 от 33Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Ненужно... :: Кошче-
Идете на: