|
| Flood, flood and only flood time... | |
|
+12omnia sadeyes m1msey Lady Winchester lasi94 Sun`Drop chris_forever alexandrichka_ demon_child Leny~ demon lust ~MisteriouS_LadY~ 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
demon lust author
Брой мнения : 904 Join date : 15.06.2009 Age : 31
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Нед Авг 02, 2009 9:35 pm | |
| Ох, Мими, ако можех, щях да направя един раздел в здрача в роулплей, само за историята, смисъл я се вижте колко читатели има регнати, а има такива, които още не са регнати. Тук е друго място и малко от вас ас привикнали да пишат, затова е празно, иначе ако беше там, щеше да има повече активност, тъй като хората са му свикнали, а тук... тя историята е интересна да се чете, ама не е като книга да ти се дискутира и другото я. Абе нищо, вие сте ми радостта на мен Чувството е невероятно (sun)
ААА! За шрифта съм напълно ЗА! Ще е някакво супер яко и миличкооо. А иначе, имам идея за нова игра (макар че не пишете в тях), но да де. Нещо като Снимка на седмицата, само че може с графики, или пък с реплики на героите, или със сцени и глави от историята. И така на всеки няколко дни да си намираме нови, има двама-трима редовни, с мен и М, като се върне, таман може да се съберем няколко човека. Какво мислите? | |
| | | Lady Winchester [Vampire]
Брой мнения : 466 Join date : 14.06.2009 Age : 30 Местожителство : Far Far Away Kingdom
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Нед Авг 02, 2009 9:45 pm | |
| Аз съм напълна съгласна.Но няма да е много добре да е с графики,щото само три до колкото знам се престрашаваме да пускаме нещо.Току-що "обнових" темите в Игри. | |
| | | demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Нед Авг 02, 2009 9:48 pm | |
| Ами според мен, ако има с грифики, да са графики само от един автор, например веднъж от теб, веднъж от Вики, веднъж от мен, за да не става състезание, а за да запази идеята да е приятно. Защото винаги когато има някой срещу другиго и става едно гледане на криво. Абе, винаги може да се измисли. Пък и то един път да е с графики, един път с реплики, винаги може да се направи различно.
Ие, радвам се, ще отговоря в някой ей сега ;d Аз досега ти писах във въпросите. | |
Брой мнения : 466 Join date : 14.06.2009 Age : 30 Местожителство : Far Far Away Kingdom
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Нед Авг 02, 2009 10:00 pm | |
| Да,но аз исках повече хора да участват,но идеята ти наистина е добра!Мисля,че е задължително да се осъществи...*И аз ти отговорих * | |
| | | demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Нед Авг 02, 2009 10:10 pm | |
| Да, колата... охох. Писах аз там, хубава дискусия си заформихме. Приятно е да говоря за колите на героите.
Такам, ти какво правиш? | |
| | | lasi94 [Vampire]
Брой мнения : 859 Join date : 17.06.2009 Age : 30 Местожителство : burgas
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Нед Авг 02, 2009 10:13 pm | |
| Играта наистина звучи интересно и ще е готино да я пробваме. А относно графиките, наистина са малко авторите, но те наистина го могат. Вие сте живото доказателство | |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Нед Авг 02, 2009 10:14 pm | |
| Ми малко гледам тука филмче и до ей ся съм играла Need for Speed Ти? | |
| | | demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Нед Авг 02, 2009 10:17 pm | |
| Чудя се, дали да отделя темата за колите на едно ново място, щото във въпросите се натрупаха излишни мнения, пък може още някой да иска да се включи. Мда, може утре така да направя, да събера твоите предложения и моите идеи в един нов пост и след това да преместя тези след отговорите ми в новата тема. Ще е таман да се подреди работата.
Аз нищо интересно не правя иначе. Седя си. Играх си на фотошоп до преди малко и сега нищо не правя. | |
| | | Menelanna [werewolf]
Брой мнения : 154 Join date : 19.06.2009 Age : 34 Местожителство : Above the stars, under the ocean, beyond the horizon
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пон Авг 03, 2009 6:45 pm | |
| | |
| | | demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пон Авг 03, 2009 7:02 pm | |
| Аааз. Вече започвам да ес ядосвам. Не можете ли читателите ми да разберете, че Уилям няма да лиже задника на Ники, щото на нея така и скимнало. Дох. Няма пък, ако трябва накрая ще прекърша врата на тая малка идиотка, но няма да я оставя жива за нищо на света. Ти как си? | |
Брой мнения : 154 Join date : 19.06.2009 Age : 34 Местожителство : Above the stars, under the ocean, beyond the horizon
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пон Авг 03, 2009 7:16 pm | |
| Уоу, уоу, нещо си ни ядосана май, а? Аз дочитам "Дъхът на смъртта" и чакам да захладнее малко и да изляза. Убива ме тая жега, а дори успях да настина днес и сега едвамси движа врата. Ти нямаше ли да отваряш тема за колите на героите? | |
| | | demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пон Авг 03, 2009 7:21 pm | |
| Щях, щях. Но досега бях в мола с приятелки, успях даже да вляза тук за малко от лаптопа си, но имах интересна приказка с момичетата, затова не се задържах да ви пиша от там. Та цял ден съм навън и вероятно малко по-късно ще я пусна темата. Тя няма да е толкова сложна, само трябва да преместя мненията от въпроси, които пак никой не задава ;d А иначе да, ядосана съм на това, че никой не пожелава да разбере семейството. Те са братя за Бога, а Ники не им е абсолютно никаква. От тоя Здрач сте се научили, че тия около мъжа, трябва и те да лижат задници, ама ще ви разочаровам. Джъстин не само, че няма да третира Ники по-добре, о не, не. Муахаха, чакайте само. Лошо ще ви стане. Аз съм написала до 32ра глава, но след това като продължа да пиша нататък, ще и притъмнее на малката пикла. Никак да не си мисли, че ще прави моя Уилям да изглежда зле. Ааа! | |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пон Авг 03, 2009 7:22 pm | |
| | |
| | | demon lust author
| | | | Lady Winchester [Vampire]
| | | | demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пон Авг 03, 2009 10:42 pm | |
| Що сте толкова мълчаливи днес? Бту, ако някой чете Дъхът на смъртта, пуснах нова част, но то май е само Мари, така че тя ще си види. Тралала, какво правите? Как сте? Кажете нещо, пишете в игрите за улиците, не в онея другите, те не са ми интересни да пиша и аз в тях. Дайте в другите да играем нещо. | |
| | | lasi94 [Vampire]
Брой мнения : 859 Join date : 17.06.2009 Age : 30 Местожителство : burgas
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пон Авг 03, 2009 10:45 pm | |
| Ази, чак сега се прибира и едвам гледа. Бях на рд и сега като гледам графиките направо зяпнала останах. Не мога да успея да си ги окачвам на профилите, 'щото всичките за мн готски *слънчице* Иначе вие как сте? | |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Вто Авг 04, 2009 5:52 pm | |
| Ехоей, как сте? Моя милост си удря тъпата кратуна в една стена и се чуди къде да учи, след като официалное приета и в софийския, макар и не това, което иска. И, Рени, още чакам темата за колите, че определено имам какво да кажа по въпроса ( тръпка са ми, пък и след последната глава...) | |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Вто Авг 04, 2009 6:06 pm | |
| Здрасти!Как сте девойки Моя милост до сега беше на козметик...Бай дъ уей и аз чакам темата за колите,че имам и други предложения | |
| | | demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Вто Авг 04, 2009 6:09 pm | |
| Е! Тогава зарязвам писането по дъхът на смъртта и я почвам. Вие как сте? Какво си приета в софийския? ;s Жалко, че не е това, което си искала. А и да, коментара ти по новата история е страхотен, благодаря много. | |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Вто Авг 04, 2009 6:18 pm | |
| Моят коментар - страхотен *шок и ужас*. Рени, мила, ти си слънчасала. Та той е ужасно несвързан. А иначе, приета съм славянски филологии, а исках право или журналистика, и сега трябва да избирам между Търново и Русе. | |
| | | demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Вто Авг 04, 2009 6:24 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Вто Авг 04, 2009 6:25 pm | |
|
Последната промяна е направена от Lady Winchester на Вто Авг 04, 2009 6:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Вто Авг 04, 2009 6:33 pm | |
| - demon lust написа:
- Забележете ми въпроса у предния ми коментар, и ми кажете - на ДЕВЕТИ АВГУСТ кой иска да се видим в София? Ще се събираме форумна от Здрача, но си мисля, ако има желаещи читатели, да се видя с тях малко по-рано, понеже от здрача няма да идват много хора, пък и ще видите улиците на книга ;D Както и графиките по историята на една съученичка... и ще ме зарадвате *гледа миловидно* Желаещи?
Пишете сега, аз ще ес включа по някое време, Мими моля те, само, пусни си пак онези предложения Щото бяха хубави, особено жълтата пчеличка, която с Нора харесахме за Виктор. | |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Вто Авг 04, 2009 6:34 pm | |
| И аз към Търново се бях насочила Понеже там ще е журналистика, а в Русе право, а аз си предпочитам журналистиката. А пък за темата - то вашата дискусия си беше породена от въпрос, така че ще изглежда безмислено ако не са във "Въпроси" (поне според мен) Lady Winchester(Мими?), Супернейчъръл го изгледах докрай миналата неделя, но песничката вече си я бях харесала Рени, срещата е чудесна идея, но точно тая неделя вуйчо ми се прибира и... жалко | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... | |
| |
| | | | Flood, flood and only flood time... | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |