Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Flood, flood and only flood time...

Go down 
+12
omnia
sadeyes
m1msey
Lady Winchester
lasi94
Sun`Drop
chris_forever
alexandrichka_
demon_child
Leny~
demon lust
~MisteriouS_LadY~
16 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next
АвторСъобщение
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

Брой мнения : 859
Местожителство : burgas

Flood, flood and only flood time... - Page 11 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyВто Юни 30, 2009 9:30 pm

Аз, аз*вдига ръка*.
Добър вечер, туко що се събудих Laughing Как си? Какво правиш?
Върнете се в началото Go down
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

Брой мнения : 466
Местожителство : Far Far Away Kingdom

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyВто Юни 30, 2009 9:36 pm

Ми добро утро тогава Very Happy Very Happy Аз тука се опитвам да измъдря нещо на фотошопа,но не се получава много.Днес го отворих над 10 пъти и все не харесвам как стават графиките.Може бе ме напуска музата.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyВто Юни 30, 2009 9:40 pm

Аз пък моя го развалих Laughing
Не те е напуснала! Аз не ѝ давам! То толкова малко хора могат да боравят с туй чудовище(фотошопа), че няма как да ги напусне Laughing Аз не ѝ разрешавам Laughing . Ако не те слуша (музата), кажи да ми се обади да ѝ разясня някои работи Laughing
Sun`Drop
[shapeshifter]
[shapeshifter]

Брой мнения : 215
Местожителство : In your world

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyВто Юни 30, 2009 11:05 pm

Аз пък ще се изфукам - другата седмица ще ходя да си правя тениски с надписи и ще си пльосна една ''тийм Тенор'' за голямата лятна фен-среща в София с графиката от подписа ми Very Happy Very Happy
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyВто Юни 30, 2009 11:10 pm

Sun`Drop написа:
Аз пък ще се изфукам - другата седмица ще ходя да си правя тениски с надписи и ще си пльосна една ''тийм Тенор'' за голямата лятна фен-среща в София с графиката от подписа ми Very Happy Very Happy

Супер! Честита да ти е отсега!
Аз пък утре съм на работа и вече трябваше да спя, ама Evil or Very Mad Laughing
Sun`Drop
[shapeshifter]
[shapeshifter]

Брой мнения : 215
Местожителство : In your world

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 1:11 am

Работа?? оО
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 12:38 pm

Хелоуз...Има ли с кого да си бъбря? Very Happy
demon lust
author
demon lust

Брой мнения : 904

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 12:46 pm

Мен искаш ли ме? Very Happy
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 12:47 pm

Идеално....Как си Ренкаа?Кво си правиш? Very Happy
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 12:48 pm

Подготвям спойлер и си мацам профила Very Happy Ава ми е Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ти как си?
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 12:54 pm

Олеее...аватара ти е убийствен.....Нямам думи просто.Аз се опитвам да направя някоя и друга графика,но музата ме е напуснала и си търся вдъхновение...Ухуууууу,спойлерче *Вкарва в действие кучешкия поглед* Rolling Eyes Rolling Eyes
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 12:57 pm

Аааз не че нямам муза, ама нещо не ми се пуска тия дни, де да знам. Твоята да се връща бързо Wink

Иначее спойлерче тия дни ще пусна мухахах (сън) Кърваво ще да е.
Туту, кажи нещо, че ми е скууууучно.
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 1:04 pm

Подариха ми ново телефонче....за завършването.Мойто сигурно вече плува в океана някъде Very Happy Very Happy
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 1:05 pm

Как тъй в океана бре Laughing Иначе какъв е новия?
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 1:16 pm

Еми бяхме за 5 дни в Италия.Тате имаше малко работа и ние със сестрата го придружихме.Та с ферибот пътувахме,и аз както си говоря с Памето по телефона(стария-lg kg800) и ми се изплъзна от ръцете....и пльоц-във водата.Наште да не говорим как побесняха.Тате не чак толкова,но майка.....Новия е LG KP500 Cookie
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 1:28 pm

Оо, ужас. Иначе честит!
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 1:29 pm

Мерси,мерси...Ти напредваш ли с писането? Smile Smile
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 1:36 pm

О, да. Ноо не съм планирала да пускам. Получих една молба тук преди 10ти да пусна, вероятно ще пусна една глава, но не съм сигурна за следващата глава. Не знам защо, но не се чувствам готова да пускам, макар и да пиша доста. Вероятно ме е страх, че липсата на коментари ще ми секне писането, затова бързам да се изцедя, докато мога.

Сега излизам на козметичка, а с повече късмет довечера се гответе за спойлер и priview на предстоящите глави.
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 3:57 pm

Good afternoon, Sunshines!
Нали пак не съм сама Suspect
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 4:00 pm

Аз съм винаги тук (сън)
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 4:04 pm

И аз така... Very Happy Very Happy Направих два банера на Уили преди малко.Довечера след спойлерчето пак ще правя Very Happy Very Happy
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 4:06 pm

А я ги пусни Laughing Мойте неща никой не ги харесва, ама ти поне ги правиш яки, лепи ти се, давай, зарадвай ме (сън)(сън)(сън)
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyСря Юли 01, 2009 4:17 pm

Хилоуз, момичета!
О я пускайте всичко, което сте направили, за да може обикновените хора(т.е тези, които не могат да боравят с фотошоп като мен) да може да се порадваме Razz
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyЧет Юли 02, 2009 3:09 pm

Anybody here? Suspect
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 EmptyЧет Юли 02, 2009 3:43 pm

Хуху.....Аз пак съм тука.. Very Happy
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 11 Empty

Flood, flood and only flood time...
Върнете се в началото 
Страница 11 от 33Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Ненужно... :: Кошче-
Идете на: