Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Flood, flood and only flood time...

Go down 
+12
omnia
sadeyes
m1msey
Lady Winchester
lasi94
Sun`Drop
chris_forever
alexandrichka_
demon_child
Leny~
demon lust
~MisteriouS_LadY~
16 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next
АвторСъобщение
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

Брой мнения : 859
Местожителство : burgas

Flood, flood and only flood time... - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 4:28 pm

Вече и аз Laughing .
А ти как си?
Върнете се в началото Go down
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

Брой мнения : 466
Местожителство : Far Far Away Kingdom

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 4:30 pm

Ми добре съм....приготвям си багажа.Ще ходя на гости у братовчедите в Благоевград.Утре вечер тръгвам.. Sad
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 4:41 pm

Що си кахърна Rolling Eyes .
Аз пък другата седмица кат тръгна почти цял юли няма да ме има и тва значи без нет Mad Сиг само от 12-19 ще съм си у Бс. Ама като изключим нета мн се кефя, че ще странствам Razz
Sun`Drop
[shapeshifter]
[shapeshifter]

Брой мнения : 215
Местожителство : In your world

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 6:01 pm

Мдаа,и аз тъй - от 12 юли до 7 август почти няма да се вясвам...Ама пък се надявам брат ми да ми дава лаптопа от време на време... :Р
Вие къде ще ходите?
alexandrichka_
[shapeshifter]
[shapeshifter]
alexandrichka_

Брой мнения : 205
Местожителство : Somewhere...

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 6:47 pm

ХелоУлз Razz
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 8:00 pm

Здравейте, блудната юзърка се завърна Laughing!
Как сте хора?
Относно въпроса на М(позволяваш нали?), ами 1 седмица съм на моренце, след това 10 дена на планина на лагер с приятели cheers
m1msey
[catwoman]
[catwoman]
m1msey

Брой мнения : 97
Местожителство : Патиланско царство xD

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 9:22 pm

Хора някой да има да си флъдим?? Question
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 9:31 pm

Обичайната заподозряна, т.е. аз Basketball
m1msey
[catwoman]
[catwoman]
m1msey

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 9:36 pm

Ти какво правиш? А и да те попитам нещо как се казваш? Laughing (ако може)
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 9:54 pm

Въй не Mad 20 минути съм си играла с окабеляването и модема, че не иска да ми зарежда нета Mad
Ами кво правя ядосвам се, че врузката спича Mad
А и казвам се Дияна, но предпочитам Ди или Диди Very Happy
m1msey
[catwoman]
[catwoman]
m1msey

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 9:57 pm

Ди <33 Аз съм Мария
Ау и аз се ядосвам не искаше тъпя комп да ми зарежда страници и трябваше да го рестартирам Suspect
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 10:02 pm

И на мен ми се прецака и само нагоре надолу по тея стълби, че нали компа горе модема долу, направо отслабнах Laughing .
Има ли по-кратка версия или само Мария :? Very Happy
m1msey
[catwoman]
[catwoman]
m1msey

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 10:05 pm

Ем както решиш...Най често Мими,Мимс и Мим аз последното и Миме много си ги харесвам
Моя модем е на тавана xD И аз нищо като не разбирам рядко се качвам там
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 10:10 pm

Аз си избирам Миме, най ме кефи Razz .
О аз съм станала вече спец на модема и тука разни адреса у компа, защото постоянно ми се бъгва връзката Laughing
Я кажи какви планове имаш за лятото?
m1msey
[catwoman]
[catwoman]
m1msey

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 10:16 pm

А в къщи татко е компютърният спец...
За лятото чесно да ти кажа нищо незнам...Ние сме от тези шантавите които късно решават..
Ама аз съм решила да продължа с традцията си и да ходя на гости на бест фр-то ..На нейното село и на море ... Май пак ще е в Гърция
*толкова се надявам*
Ти ? Някакви планове имаш ли?

Последната промяна е направена от m1msey на Чет Юли 02, 2009 10:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 10:19 pm

О, да!
Лятото го чакам да дойде от април Laughing . Другата седмица заминавам на море, не че и сега не съм, ама ;д. След това една седмица, за която не е мн сигурно съм си в Бургас и после 10 дена на планина. Лагер с приятели, йе бейбе Laughing
m1msey
[catwoman]
[catwoman]
m1msey

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 10:21 pm

Ох блазя ти ...Как искам и аз на лагер ама незнам защо все немога..
Аз ставам че ме пъдят от компа...Лека и мека xP
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 10:22 pm

Лека и мека pig
demon lust
author
demon lust

Брой мнения : 904

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 10:24 pm

Ооо, аз след трагичното си падане да се похваля, че направих мноого яки неща на Мийя (М е с едно от тях в здрач форума, а тия дни ще ги пусна и тук), имам нов компютър (демек ще имам къде да пиша, докато съм на море, и сигурно ще хващам нет да ви тормозя) ии тия дни все се каня да пусна спойл, ама ме мързи Very Happy Вие как сте? Мен крака аадски ме боли, ама търпя...
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyЧет Юли 02, 2009 10:56 pm

Иии, Рени, честит ти комп. Да си пишеш със здраве.
Аз съм полузаспала и се чудя да лягам ли или не, ама май ще е не. Ох, горкия ти крак като прочетох чак мен ме заболя No
Sun`Drop
[shapeshifter]
[shapeshifter]

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyПет Юли 03, 2009 3:32 am

lasi94 написа:
Относно въпроса на М(позволяваш нали?), ами 1 седмица съм на моренце, след това 10 дена на планина на лагер с приятели cheers

Ем,попринцип обичам да карам хората сами да решат как точно да ми викат,но в краен случай,може и М.. Laughing
Иии къде на море и планина,и на лагер,да поразпитам любопитно? Laughing Very Happy
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyПет Юли 03, 2009 12:05 pm

Sun`Drop написа:
Ем,попринцип обичам да карам хората сами да решат как точно да ми викат,но в краен случай,може и М.. Laughing
Иии къде на море и планина,и на лагер,да поразпитам любопитно? Laughing Very Happy

Ако не ти харесва дай някой и друг вариант да си избера(:
Ами на море, на един къмпинг близо до Царево. Казва се Арапя, там плажа е супер чист, а водата е нИвИроятна(меко по бургаски ;д).
А планината е Рила. На Паничище ще ходя. Да изкачвам Рилските езера. По принцип не съм фен на планините, но щом е с френдове съм навита *сън*

А сега да питам:
Сама ли съм? Suspect
Sun`Drop
[shapeshifter]
[shapeshifter]

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyПет Юли 03, 2009 4:41 pm

lasi94 написа:
Sun`Drop написа:

Ако не ти харесва дай някой и друг вариант да си избера(:
Ами на море, на един къмпинг близо до Царево. Казва се Арапя, там плажа е супер чист, а водата е нИвИроятна(меко по бургаски ;д).
А планината е Рила. На Паничище ще ходя. Да изкачвам Рилските езера. По принцип не съм фен на планините, но щом е с френдове съм навита *сън*

А сега да питам:
Сама ли съм? Suspect

Ам цялата работа е в това,че си имам традиция всеки да ми вика различно иии за това Very Happy Ти реши,може дори да не е свързано с името ми. Very Happy
Иначе Арапя <3
Имаше едно много сладко ресторантче на плажа,което беше цялото в бамбуци и морска трева <3
Преди 4 години бяхме там,и едно супер забавно море - подскачахме нагоре-долу като зайци и се вряхме навсякъде(даже без да иска,една фр беше събрала прането на едни хора с каравана Laughing мани,мани,голям купон беше тогава <3)
А вие - имате си каравана или..?
На Рила пък не съм ходила от сто години..нещо все последните лета и зими сме в Родопите най-вече,и не сме ходили другаде общо взето... Rolling Eyes
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyПет Юли 03, 2009 4:52 pm

Цитат :
Ам цялата работа е в това,че си имам традиция всеки да ми вика различно иии за това Very Happy Ти реши,може дори да не е свързано с името ми. Very Happy
Имаше едно много сладко ресторантче на плажа,което беше цялото в бамбуци и морска трева <3
А вие - имате си каравана или..?
Значи ще си помисля и като съм готова ще кажа Razz Laughing
Ау да тва ресторантче е супер, всяка вечер там киснем Laughing . Особено двете с брадчедка ми вече ги познаваме бармани, сервитьори Laughing
Не нямаме каравана, пък и плюс тва аз не обичам такъв вид возила Evil or Very Mad ;д. На бунгало на 1 линия баш до морето сме. Вечер ме приспиоват вълните *сън*
Sun`Drop
[shapeshifter]
[shapeshifter]

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 EmptyПет Юли 03, 2009 5:19 pm

Ам,добре Laughing
Иначе и ние бяхме на бунгало и аз даже съм падала веднъж от леглото на втория етаж Laughing Много е хубаво там,обаче нямаше ли в морето някакви гадинки(че вече хич не помня)?

Иии какво правите вие?Видяхте ли спойлера? Very Happy
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 12 Empty

Flood, flood and only flood time...
Върнете се в началото 
Страница 12 от 33Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Ненужно... :: Кошче-
Идете на: