| Flood, flood and only flood time... | |
|
+12omnia sadeyes m1msey Lady Winchester lasi94 Sun`Drop chris_forever alexandrichka_ demon_child Leny~ demon lust ~MisteriouS_LadY~ 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Menelanna [werewolf]
Брой мнения : 154 Join date : 19.06.2009 Age : 34 Местожителство : Above the stars, under the ocean, beyond the horizon
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 11:39 pm | |
| Да, тази на Хенри и мен ме радва. Но тази на Джианна... мале, ако ми падне. Хм, аз на Джин май все и прубутвам личните си любимци | |
|
| |
demon lust author
Брой мнения : 904 Join date : 15.06.2009 Age : 31
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 11:45 pm | |
| | |
|
| |
Menelanna [werewolf]
Брой мнения : 154 Join date : 19.06.2009 Age : 34 Местожителство : Above the stars, under the ocean, beyond the horizon
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 11:52 pm | |
| Урааа, спойлерче Ники и Уилям май доста ще се позабавляват, а? Странни са в такива роли, тя да е водещата, доминиращата, а той - вързан на леглото. Дали не е взела дрехи назаем от Нора? И май да, Джин наистина ми допада доста, въпреки че рядко се появява. Този разказ кога евентуално ще го видим? Btw, как така вампири на плаж? | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 11:57 pm | |
| Първо, сега по ред по номерата. Костюма не е от Нора. Все пак, вие не спряхте да питате за подаръка на Уилям. Ето го него. Разказа като го почувствам завършен ще го пусна, но досега със сигурност не е, защото пиша, лека-полека, но пиша. Започнат е на морето, автентично, плажно, като го почнах дори бях по бански, таман върната от плаж, хах. Ами моите вампири са така - слънцето не им причинява рани, когато е по-слабо, но като мине една граница на греене, започна да причинява рани като от изгаряния по кожата им. Но за да ги убие, трябва да е примерно 40 градуса. Ако е по-слабо, ще им трябват дни наред, за да изгорят напълно, до смърт. Примерно, пролетно време за тях не е никакъв проблем да идат на море. Не ги бърка студената вода особено, усещат я, ама не са претенциозни Ще видите вие де, не са морски гларуси наще хора, ама Нора си пада по плажовете. | |
|
| |
Menelanna [werewolf]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 12:04 am | |
| Оууу, ето какво имало в кутията Уили си има скрити фантазииииииии Яко! Аз знам как им влияе слънцето, но за плаж се предполага че доста силно пече. Но вярно, те едва ли ходят в средата на август по обяд. хм, аз май ще лягам вече *прозяв* Лека нощ | |
|
| |
Lady Winchester [Vampire]
Брой мнения : 466 Join date : 14.06.2009 Age : 30 Местожителство : Far Far Away Kingdom
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 10:34 am | |
| Хелоуз мацки...аз пристигнах..пф тук е ужасно.Вие как сте? | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 10:56 am | |
| Аз трябва да излизам с майка ми и брат ми, блах. Така де, глася се, кефя се на снощните аватари дето правих и си почивам. Опитвам се да измъкна някакво време за себе си и да си глася багажа пак, ама не се получава. Вие как сте? | |
|
| |
Брой мнения : 466 Join date : 14.06.2009 Age : 30 Местожителство : Far Far Away Kingdom
| |
| |
~MisteriouS_LadY~ ~A devil in a female clothes~
Брой мнения : 208 Join date : 14.05.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 3:31 pm | |
| Рени, скоро ще си получиш коментара по пропуснатите глави. Просто сега нямам желание нито да коментирам, нито да пиша. Все още съм в много труден период, който се опитвам да премина. Надявам се да ми простиш, че се бавя толкова много. | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 4:04 pm | |
| Съсредоточете се върху АВАТАРА ми Много сте заспали. Иначе, Мими, сестра ти звучи наистина пораснало. Имам въпроси към нея, ама като ми се отвори време да и ги задам ще питам. Радвам се, че защитава Джъстин обаче, писна ми да го нападат. Стаси, не се тревожи за коментара, нормално е да ти е така състоянието, не е лесно На предните страници някъде има и спойлер. Бъдете щастливи. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 4:44 pm | |
| Рени, благодаря ти, че ме разбираш. Ти знаеш, че аз ще коментирам, но както ти казах, просто в момента не се чувствам способна. Просто докато се съвзема, имам чувството, че ще пропадна тотално, незнам... Незнам какво да правя, по цял ден нямам с какво да се занимавам и мислите ми се реят само натам, където не искам да са постоянно, но... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 7:35 pm | |
| Хей,момичета!Тука ли сте? | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 7:39 pm | |
| Даа. Досега играх на фотошоп и сътворих профил на Мийя и Лоугън. Ти как си? Как е в Турция? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 7:48 pm | |
| Пфф..Ужасно е!Където и да излезеш вечер,едно че едвам те пускат и то само да 9 часа, за капак навсякъде е няква блъсканица и се чува само няква музика за кючек...Не!искам вкъщи!Всяка година ходим и със сестрата се редуваме.Честно,тука е ад!Сега си стоя в спалнята на ляптопа и се ровя в интернет.Току-що дойдоха някакви гости-турци,естествено-на които и думичка не им разбирам..абе скука!Смятам да си прочета пак последната глава,че да ми се оправи настроението! | |
|
| |
lasi94 [Vampire]
Брой мнения : 859 Join date : 17.06.2009 Age : 30 Местожителство : burgas
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 7:59 pm | |
| Хей! *маха*
Как сте? Мими кога се връщаш? И да се оплача татко не ме пуска да дойда в София ); | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 8:03 pm | |
| Ласиии, жалкооо (мрънка)
А, Мими, чети си. Аз май оплесках работата с новата и на София едната нощ май само ще отговарям, щото сега нямам желание и ддз... | |
|
| |
lasi94 [Vampire]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 8:06 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 8:20 pm | |
| Лелеее..Ди!Вече се бог Иначе мерси за песента.Обожавам Nickelback!Ти какво правиш? | |
|
| |
lasi94 [Vampire]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 8:27 pm | |
| Въйййй, верно, че съм бог *пръска се от кеф* Ами, пуснала съм Фокс лайф и си гледам сериала и като свърши смятам да си пусна Армагедон, че не съм го гледала тоя филм. И се ядосвам, че татко не ме пусна у София... | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 9:10 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 9:19 pm | |
| Аз още чета..малко се поувлякох и малко ми е кофти щото съм си забравила севите дънки,па мислех утре да си ги сложа.Рени ти кого зоминаваш? | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 07, 2009 9:23 pm | |
| Неделя сутринта, рано още в 6. И следобяд ще ви пусна снимка на книгата. И жалко, че ви няма. Нося графиките в куфара си и там има сцени и почти всички герои от историята, рисунките са велики и са дело на моя близка приятелка, подарък за рождения ми ден. Жалко, че няма да ги видите. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Съб Авг 08, 2009 12:46 pm | |
| | |
|
| |
lasi94 [Vampire]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Съб Авг 08, 2009 12:57 pm | |
| Hello и от мен. Тъкмо се връщам от работа и хапвам. Вие как сте? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Съб Авг 08, 2009 12:59 pm | |
| Здравейте и от мен. Аз съм горе - долу, тези дни не съм никак добре, но се справям, гх... Поне ще ходя на барбекю + басейн и дано да се поразсея малко от мислите си. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... | |
| |
|
| |
| Flood, flood and only flood time... | |
|