Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Flood, flood and only flood time...

Go down 
+12
omnia
sadeyes
m1msey
Lady Winchester
lasi94
Sun`Drop
chris_forever
alexandrichka_
demon_child
Leny~
demon lust
~MisteriouS_LadY~
16 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Next
АвторСъобщение
Menelanna
[werewolf]
[werewolf]
Menelanna

Брой мнения : 154
Местожителство : Above the stars, under the ocean, beyond the horizon

Flood, flood and only flood time... - Page 27 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyЧет Авг 06, 2009 11:39 pm

Да, тази на Хенри и мен ме радва. Но тази на Джианна... мале, ако ми падне.
Хм, аз на Джин май все и прубутвам личните си любимци Surprised
Върнете се в началото Go down
demon lust
author
demon lust

Брой мнения : 904

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyЧет Авг 06, 2009 11:45 pm

Хаха, като каза Джин. Таман пиша как с Нора са се борили във водата, понеже пиша разказ, летен такъв, извън историята. И цялото семейство е заведено на плаж Laughing Laughing Laughing А пък това за любимците, си го обяснявам, че явно тя ти е харесала, хах. И като почнах, на предната страница или две, има спойлер от 29та глава Wink
Menelanna
[werewolf]
[werewolf]
Menelanna

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyЧет Авг 06, 2009 11:52 pm

Урааа, спойлерче bounce sunny bounce Ники и Уилям май доста ще се позабавляват, а? Странни са в такива роли, тя да е водещата, доминиращата, а той - вързан на леглото. Дали не е взела дрехи назаем от Нора? tongue
И май да, Джин наистина ми допада доста, въпреки че рядко се появява.
Този разказ кога евентуално ще го видим? Smile Btw, как така вампири на плаж?
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyЧет Авг 06, 2009 11:57 pm

Първо, сега по ред по номерата. Костюма не е от Нора. Все пак, вие не спряхте да питате за подаръка на Уилям. Ето го него.
Разказа като го почувствам завършен ще го пусна, но досега със сигурност не е, защото пиша, лека-полека, но пиша. Започнат е на морето, автентично, плажно, като го почнах дори бях по бански, таман върната от плаж, хах.
Ами моите вампири са така - слънцето не им причинява рани, когато е по-слабо, но като мине една граница на греене, започна да причинява рани като от изгаряния по кожата им. Но за да ги убие, трябва да е примерно 40 градуса. Ако е по-слабо, ще им трябват дни наред, за да изгорят напълно, до смърт. Примерно, пролетно време за тях не е никакъв проблем да идат на море. Не ги бърка студената вода особено, усещат я, ама не са претенциозни Laughing Ще видите вие де, не са морски гларуси наще хора, ама Нора си пада по плажовете.
Menelanna
[werewolf]
[werewolf]
Menelanna

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 12:04 am

Оууу, ето какво имало в кутията Laughing Уили си има скрити фантазииииииии Twisted Evil Яко!
Аз знам как им влияе слънцето, но за плаж се предполага че доста силно пече. Но вярно, те едва ли ходят в средата на август по обяд. Cool
хм, аз май ще лягам вече *прозяв*
Лека нощ Smile
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

Брой мнения : 466
Местожителство : Far Far Away Kingdom

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 10:34 am

Хелоуз мацки...аз пристигнах..пф тук е ужасно.Вие как сте?
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 10:56 am

Аз трябва да излизам с майка ми и брат ми, блах. Така де, глася се, кефя се на снощните аватари дето правих и си почивам. Опитвам се да измъкна някакво време за себе си и да си глася багажа пак, ама не се получава.
Вие как сте?
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 1:50 pm

Ооо..аз съм си добре...тука всички спят,явно е традиция Very Happy Иначе гледам тука коментарите.Сестрата направо стряска хората със зрелостта си Very Happy Very Happy
~MisteriouS_LadY~
~A devil in a female clothes~
~MisteriouS_LadY~

Брой мнения : 208

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 3:31 pm

Рени, скоро ще си получиш коментара по пропуснатите глави. Просто сега нямам желание нито да коментирам, нито да пиша. Все още съм в много труден период, който се опитвам да премина.
Надявам се да ми простиш, че се бавя толкова много.
http://callesdesangre.vampire-legend.com
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 4:04 pm

Съсредоточете се върху АВАТАРА ми Laughing Много сте заспали.
Иначе, Мими, сестра ти звучи наистина пораснало. Имам въпроси към нея, ама като ми се отвори време да и ги задам ще питам. Радвам се, че защитава Джъстин обаче, писна ми да го нападат.
Стаси, не се тревожи за коментара, нормално е да ти е така състоянието, не е лесно Wink
На предните страници някъде има и спойлер. Бъдете щастливи.
~MisteriouS_LadY~
~MisteriouS_LadY~

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 4:44 pm

Рени, благодаря ти, че ме разбираш. Ти знаеш, че аз ще коментирам, но както ти казах, просто в момента не се чувствам способна. Просто докато се съвзема, имам чувството, че ще пропадна тотално, незнам... Незнам какво да правя, по цял ден нямам с какво да се занимавам и мислите ми се реят само натам, където не искам да са постоянно, но...
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 7:35 pm

Хей,момичета!Тука ли сте? Smile
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 7:39 pm

Даа. Досега играх на фотошоп и сътворих профил на Мийя и Лоугън. Ти как си? Как е в Турция?
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 7:48 pm

Пфф..Ужасно е!Където и да излезеш вечер,едно че едвам те пускат и то само да 9 часа, за капак навсякъде е няква блъсканица и се чува само няква музика за кючек...Не!искам вкъщи!Всяка година ходим и със сестрата се редуваме.Честно,тука е ад!Сега си стоя в спалнята на ляптопа и се ровя в интернет.Току-що дойдоха някакви гости-турци,естествено-на които и думичка не им разбирам..абе скука!Смятам да си прочета пак последната глава,че да ми се оправи настроението! Very Happy
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

Брой мнения : 859
Местожителство : burgas

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 7:59 pm

Хей! *маха*

Как сте? Мими кога се връщаш?
И да се оплача татко не ме пуска да дойда в София );
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 8:03 pm

Ласиии, жалкооо (мрънка)

А, Мими, чети си. Аз май оплесках работата с новата и на София едната нощ май само ще отговарям, щото сега нямам желание и ддз...
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 8:06 pm

И аз мрънкам, ама татко е жесток...
Да ви поздравя с песента, която превъртам от час
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 8:20 pm

Лелеее..Ди!Вече се бог Very Happy Иначе мерси за песента.Обожавам Nickelback!Ти какво правиш?
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 8:27 pm

Въйййй, верно, че съм бог Laughing *пръска се от кеф*

Ами, пуснала съм Фокс лайф и си гледам сериала и като свърши смятам да си пусна Армагедон, че не съм го гледала тоя филм. И се ядосвам, че татко не ме пусна у София...
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 9:10 pm

Какво правите?
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 9:19 pm

Аз още чета..малко се поувлякох и малко ми е кофти щото съм си забравила севите дънки,па мислех утре да си ги сложа.Рени ти кого зоминаваш?
demon lust
author
demon lust

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyПет Авг 07, 2009 9:23 pm

Неделя сутринта, рано още в 6. И следобяд ще ви пусна снимка на книгата. И жалко, че ви няма. Нося графиките в куфара си и там има сцени и почти всички герои от историята, рисунките са велики и са дело на моя близка приятелка, подарък за рождения ми ден. Жалко, че няма да ги видите.
Lady Winchester
[Vampire]
[Vampire]
Lady Winchester

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyСъб Авг 08, 2009 12:46 pm

Хелоуз мацки!Как сте?
lasi94
[Vampire]
[Vampire]
lasi94

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyСъб Авг 08, 2009 12:57 pm

Hello и от мен.
Тъкмо се връщам от работа и хапвам. Вие как сте?
~MisteriouS_LadY~
~MisteriouS_LadY~

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 EmptyСъб Авг 08, 2009 12:59 pm

Здравейте и от мен.
Аз съм горе - долу, тези дни не съм никак добре, но се справям, гх... Поне ще ходя на барбекю + басейн и дано да се поразсея малко от мислите си.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Flood, flood and only flood time...   Flood, flood and only flood time... - Page 27 Empty

Flood, flood and only flood time...
Върнете се в началото 
Страница 27 от 33Иди на страница : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Ненужно... :: Кошче-
Идете на: