| Flood, flood and only flood time... | |
|
+12omnia sadeyes m1msey Lady Winchester lasi94 Sun`Drop chris_forever alexandrichka_ demon_child Leny~ demon lust ~MisteriouS_LadY~ 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
m1msey [catwoman]
Брой мнения : 97 Join date : 16.06.2009 Age : 30 Местожителство : Патиланско царство xD
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 12:44 pm | |
| Оооо аз определено искам спойлер..Да заеш как ми се е свило сърцето в момента..Някой ще умре...Това сигурно е свързано със портите на ада... със убийствата .. | |
|
| |
Lady Winchester [Vampire]
Брой мнения : 466 Join date : 14.06.2009 Age : 30 Местожителство : Far Far Away Kingdom
| |
| |
Брой мнения : 466 Join date : 14.06.2009 Age : 30 Местожителство : Far Far Away Kingdom
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 3:49 pm | |
| Е,някой да каже нещо бе.... | |
|
| |
demon lust author
Брой мнения : 904 Join date : 15.06.2009 Age : 31
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 4:08 pm | |
| Аааз ще кажа нещо - обичам ти графиките!
И ся, обещания спойлер от 29та глава...
- Spoiler:
-Когато ме отвържеш... -Вие!-изсъсках отново, но получих само ехиден смях и силно трополене, опитваше се да се откъсне от оковите си, но щеше да му е доста трудно да пречупи метала. -Ще те накарам да плачеш преди да ти дам онова, което ще поискаш... -Вие!-наведох се и му ударих силна плесница, подсигурявайки се, че няма да го нараня, разбира се.Всичко бе за играта, за онова, което и на двама ни щеше да се хареса, да изпълни фантазиите ни, колкото и неприлично мръсни да бяха те.-Преди ти да ме накараш да правя каквото и да било, ще трябва да се освободиш, секси момче,-изправих се над него ( високите токове не са подходящи за сатенени чаршафи! ) и слязох от спалнята, принуждавайки го да ме проследи с поглед.Извадих от вътрешността на сутиена си малко ключе и го оставих на камината, усмихвайки се ехидно срещу него и разширените му от неразбиране очи.-Ето тук е свободата ти обаче... доста далече по мое мнение! Разменихме си недоволни усмивки, а след тях и страстни такива.Двамата знаехме много добре, че това, което предстоеше, щеше да бъде кулминацията, всичко, от което се нуждаехме, което щеше да разбие телата ни и да ни накара да сторим неща, прекалено луди, за да си ги и помислим сега.
Може да кажете какво мислите и чувствате след него. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 4:21 pm | |
| Охоооо.....hot СПОЙЛЕР....лелеее..завързан Уилям..секс сцена.Направо не мога да дочакам тая глава,Рени дано да пуснеш скоро 28,че до 29 по-малко време да остане Иначе мирси...старая се,но не стават като твоите Какво правиш ти? П.П:Само това "Вие" не разбрах какво е | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 4:39 pm | |
| Ако говориш за графиките, защо пък да стават като моите? ;D Ти имаш много повече усет от мен... толкова си по-добра. Аз ям иначе и мисля да опитам да допиша частта по новата си история. Ти? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 4:52 pm | |
| Офф..аз до сега готвих. .Мисля да изгледам филма дето го свалих вчера и ще се къпя. | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 8:28 pm | |
| Как сте, мацки? Аз съм в Ники-фотошоп настроение. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 9:12 pm | |
| Ооо..мноого хубаво.Аз досега гледах филм..пф не се струваше гледането..само загуба на време.Иначе Рени ,ти до каде си с отговорите на коментарите.. (да знам да чакам ли глава днес или да си лягам,че утре ще пътувам) | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 9:23 pm | |
| До никъде, не съм и започвала. Не чакайте днес. Жалко е, че заминаваш. Кога ще се прибереш? Ще се постарая да е скоро, но не винаги имам настроението нужно, за да отговарям. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 9:34 pm | |
| Ми утре сутрин рано трябва да ставам и леля ще дойде да ме вземе и отиваме в Турция Мразя да ходя там,но братовчедите не съмм ги виждала от 100 века П.П:Аз ще съм с лаптопа и ще имам нет,така че...иначе се връщам след два-три дена няма да стоя много. Грх...Турция..мразя я тая държава-много е шумно | |
|
| |
Menelanna [werewolf]
Брой мнения : 154 Join date : 19.06.2009 Age : 34 Местожителство : Above the stars, under the ocean, beyond the horizon
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 9:51 pm | |
| Хей! Има ли някой? Аз досега бях на село, а имаше и буря тук, и тока спира... направо ужас И за капак една малка сива мишка притича през стаята ми току-що и изпищях като луда Вие как сте? | |
|
| |
demon lust author
| |
| |
Menelanna [werewolf]
Брой мнения : 154 Join date : 19.06.2009 Age : 34 Местожителство : Above the stars, under the ocean, beyond the horizon
| |
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 10:27 pm | |
| Ами има дооооста по-малко читатели от улиците и това е някак... де да знам, успокояващо е, но и странно в същото време. | |
|
| |
Menelanna [werewolf]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 10:32 pm | |
| Ами че то е нормално, улиците са звезда Но разказа е доста въздейставащ и на мен мнооого ми харесва! ДАже сега пиша коментара, ама с моята разсеяност сигурно ще е готов чак утре. А защо е успокояващо? Btw, Аватара ти зарибява. Много | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 10:36 pm | |
| Хаха, аватара току що си го направих и е от една по-веселка серия, която правя сега. Радвам се, че ти хареса.
А иначе е успокояващо, защото, когато има толкова читатели в очакване като улиците, е доста рисково как и какво ще напишеш. Има очакване да покриваш и така, а тук е спокойно, защото просто пиша. | |
|
| |
Menelanna [werewolf]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 10:43 pm | |
| О, с улиците винаги не просто покриваш, а надминаваш очакванията ни. Но май те разбирам. | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 10:44 pm | |
| Радвам се, че ги надминавам! Иеи... Ти как си? Какво правиш сега, освен че ми писа коментар, който много ми хареса, докато четях? | |
|
| |
Menelanna [werewolf]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 11:03 pm | |
| О, аз до ей сега гледах разни супер-коли и си избирах да пусна в темата и мисля тая нощ да не спя заради тъпата мишка. Радвам се, че коментара ми ти е харесал. Аз по принцип пиша адски несвързано и разсеяно и забравям да кажа половината от това което съм искала, новсе пак... | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 11:08 pm | |
| Да, хареса си ми и още как. Иее, ще гледам още коли, иеи. Весела работа. Аз сега правя забавни аватари на Уилям, както и секси бленд, направих току що, ох, ох, като направя повечко ще пусна. А тая мишка оО Няма ли кой да я хване? | |
|
| |
Menelanna [werewolf]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 11:15 pm | |
| Айде прави повечко , че ако са толкова яки като твоя, да си крадна нещичко Аз мишката успях да я изгоня от мойта стая, ама знам ли дали няма пак да влезе от някъде П.П. Пуснах колите, просто са радост за окото. | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 11:30 pm | |
| Аууу, влюбена съм! Не искате ли да съберете читателски фонд и да ми купите една такава? Моля ви. | |
|
| |
Menelanna [werewolf]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 06, 2009 11:32 pm | |
| Коя по-точно? Само си избери, и на Коледа ще е под елхата | |
|
| |
demon lust author
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... | |
| |
|
| |