| Flood, flood and only flood time... | |
|
+12omnia sadeyes m1msey Lady Winchester lasi94 Sun`Drop chris_forever alexandrichka_ demon_child Leny~ demon lust ~MisteriouS_LadY~ 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
demon lust author
Брой мнения : 904 Join date : 15.06.2009 Age : 31
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Вто Авг 11, 2009 11:08 pm | |
| Ех :// Гадна работа, Стаси. Защо не се заемеш с някоя игра, да те занимава. | |
|
| |
~MisteriouS_LadY~ ~A devil in a female clothes~
Брой мнения : 208 Join date : 14.05.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Вто Авг 11, 2009 11:22 pm | |
| Рени, нищо не успява да задържи вниманието ми за дълго. Излизам с компанията и пак... Мислите ми ме отнасят и започвам да витая нанякъде. Незнам кога ще премине този период. Чувствам се, като счупена, сама и... затова се надявам да започна по-скоро даскало, за да съм напълно заета с нещо. Просто когато не съм с него, се чувствам така сякаш една част от мен липсва, половината част от сърцето и душата ми, половината мое Аз. Извинявам се, между другото, че те занимавам с глупостите си. Знам, че съм поредното банално момиче. | |
|
| |
alexandrichka_ [shapeshifter]
Брой мнения : 205 Join date : 31.05.2009 Age : 29 Местожителство : Somewhere...
| |
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 1:05 pm | |
| | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 1:22 pm | |
| Аз пък на пук на онези мързели, няма да пусна книгата у здрача. Баси и наглите. Да спрат с тоя бутон Копи в главите си и да се напънат. Брр. Сега, ако пусна книгата, сигурно още пет милиона фикчета ке се извъдят с такива. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 2:18 pm | |
| Ама какво е станало точно, Рени? | |
|
| |
demon lust author
| |
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 4:30 pm | |
| Оооо, мерси за главата.(: Обаче аз ще я прочета, като се взема малко в ръце, че сега съм като... все още не съм в най - добрата си форма, мамка му. Това време убива само! | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 5:24 pm | |
| Три часа след главата няма нито един коментар. Славя се с най-мързеливите и неблагодарни читатели. После, който пожелае дълга глава, ще му кажа едно крайно неприлично нещо. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 6:01 pm | |
| Рени, знаеш, че голяма част от читателите са такива. Убедила съм се на собствена глава. Аз още не съм прочела главата, не ми се сърди наистина много ти се моля, да не го правиш. | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 6:31 pm | |
| Ем, Стаси, различно е. Може да ги мързи, ама за толкова часове 1 коментар, не е било. Много хора ги мързи, гледай колко са регнати тук, има и нерегнати читатели, а да не говорим колко редовно си коментират. Много съм разочарована, а ти си имаш проблем, не ти е до четене и писане сега, но те мрънкаха от дни наред за коментари и сега един. Крайно разочарование. Щях да ви пускам графики, ама забравете да пусна каквото и да било в идните седмици |( | |
|
| |
Lady Winchester [Vampire]
Брой мнения : 466 Join date : 14.06.2009 Age : 30 Местожителство : Far Far Away Kingdom
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 6:35 pm | |
| Хей хей,момичета!Аз сега се прибирам и тепърва ще чета!До сега бях на работа.Коментара ми няма да закъснее много,обещавам! | |
|
| |
Menelanna [werewolf]
Брой мнения : 154 Join date : 19.06.2009 Age : 34 Местожителство : Above the stars, under the ocean, beyond the horizon
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 7:44 pm | |
| Ах,Рени, главата ме разби Токлкова много емоции, направо не можах да се отлепя от монитора. Ще коментирам по-късно тази вечер, сега нямам време, простоисках да ти кажа веднага колко невероятно си се справила и този път. | |
|
| |
lasi94 [Vampire]
Брой мнения : 859 Join date : 17.06.2009 Age : 30 Местожителство : burgas
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 9:26 pm | |
| Аз искам да извиня, че не съм писала коменти, ама все не ми остава време и още съм на 25 глава, което не говори особено добре за мен, но... Обещавам най-тържествно докрая на седмицата да събера(прочета) достатъчно материал, над кoйто да коментирам. Съжалявам, че не съм толкова редовна с коментарите , НО ще се поправя! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 9:27 pm | |
| Как може толкова регистрирани потребители да изоставите форума. Знаете ли колко е гадно само да разглеждате и да не коментирате?! | |
|
| |
lasi94 [Vampire]
Брой мнения : 859 Join date : 17.06.2009 Age : 30 Местожителство : burgas
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 9:29 pm | |
| - ~MisteriouS_LadY~ написа:
- Как може толкова регистрирани потребители да изоставите форума. Знаете ли колко е гадно само да разглеждате и да не коментирате?!
За кой форум говорим? | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 9:33 pm | |
| Е, то тук няма начин всички да пишат. Смис, и на тези се радвай, аз съм си доволна. Само дето трябва да се активизират дискусиите, че бяха интересни. И иеха, вече има цели 4 коментара. Баси гаврата, честно, за какво ми го причинявате :/ Знаех си, че с право бях решила да не пиша повече такива огровни глави, ама тая се получи такава. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 9:50 pm | |
| Как кой форум? Този! Има пет активни човека някъде и останалите само влизат. Де да знам, някво кофти ми е така, пък да не говорим за Ира. | |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 9:56 pm | |
| На Ира и е добре и с петте активни. Тя не мислеше, че ще са дори и толкова. Радвам ви се адски много.
Дразня се, че няма коментари обаче. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 11:26 pm | |
| Ест, че ще се дразниш, Рени. Но незнам... трябва да ги накажеш някакси. Направи така, че документите да се отварят с парола примерно, хъх... | |
|
| |
Menelanna [werewolf]
Брой мнения : 154 Join date : 19.06.2009 Age : 34 Местожителство : Above the stars, under the ocean, beyond the horizon
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 11:35 pm | |
| Нормално е да се дразниш, но все пак ще ти кажа недайда го правиш. Само ще си съсипеш нервите, а мързеливците няма да се трогнат , ама хич. Това за паролата е добра идея, но пък не е съвсем удачно. Появяват се нови читатели, някой нямат възможност да четат и коментират понякога, абе сложно ще стане... Сега се сетих за една "мъдрост" от каринка за GSM: - Цитат :
- Да се ядосваш занчи да наказваш себе си за грешките на другите!
| |
|
| |
demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Сря Авг 12, 2009 11:36 pm | |
| Абе ще е излишно. Веднъж да свърши, че да ми се маха от главата. Между другото, последния коментар беше много мил. За него само да кажа, че Ники е доста притеснена сега. Ще видите кой, какво и защо и се случва. Няма и видения скоро... още притеснения.
Лека ви нощ сега. Пишете някъде, утре да завържем някоя дискусия. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 10:42 am | |
| Добро утро, хора! Как сте? | |
|
| |
alexandrichka_ [shapeshifter]
Брой мнения : 205 Join date : 31.05.2009 Age : 29 Местожителство : Somewhere...
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 1:14 pm | |
| Здравейтее, как сте какво правите? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 1:20 pm | |
| Ами, и аз това питах, но никой не отговаря. Как си? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... | |
| |
|
| |
| Flood, flood and only flood time... | |
|