|
| Flood, flood and only flood time... | |
|
+12omnia sadeyes m1msey Lady Winchester lasi94 Sun`Drop chris_forever alexandrichka_ demon_child Leny~ demon lust ~MisteriouS_LadY~ 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
alexandrichka_ [shapeshifter]
Брой мнения : 205 Join date : 31.05.2009 Age : 29 Местожителство : Somewhere...
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 1:22 pm | |
| | |
| | | ~MisteriouS_LadY~ ~A devil in a female clothes~
Брой мнения : 208 Join date : 14.05.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 1:36 pm | |
| Ем, бивам... както винаги. Не се оплаквам, де, то има ли смисъл да го правя изобщо?! | |
| | | alexandrichka_ [shapeshifter]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 1:57 pm | |
| Като се оплакваш може да ти олекне =) Едва ли, ама поне малко може | |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 2:15 pm | |
| Вярвай ми, откакто съм се върнала в Испания, положението ми се влошава, така да го нарека. Просто липсата за близкия човек се усеща много по - силно от преди, но целта е да свикна с това положение, защото друг начин няма за момента. Пък след време живот и здраве да е пак ще се видим. Та.. колкото и да се оплаквам, няма да ми помогне, само дето вашите глави ще надуя с моите така наречени проблеми. Единствено се опитвам да се съвзема, хъх... | |
| | | demon lust author
Брой мнения : 904 Join date : 15.06.2009 Age : 31
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 2:24 pm | |
| Стаси, не ме натоварваш лично мен. Хубаво е, че се опитваш да свикнеш, но когато обичаш някой, липсата му е мъчителна :/ Съжалявам, че така ти се получава в живота. Ти си един страхотен човек *гушки*
Аз да се оплача, от вчера имам 6 коментара и 56 тегления. Кеф си ми е :/ Пф. Утре щяхте да имате глава, ама така е като има толкова малко коментари. Аз мислех, че ще са поне 10-12 :/ Както и да е, моето мрънкане звучи крайно тъпо до проблемите на Стаси, но искам да си го излея нейде. Пуснах ви и графики бту. | |
| | | | Menelanna [werewolf]
Брой мнения : 154 Join date : 19.06.2009 Age : 34 Местожителство : Above the stars, under the ocean, beyond the horizon
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 5:02 pm | |
| Ехей, как сте? Пустото Търново ми взе краката днеска. Защо има толкова баири ? Как ще се оправям там не ми побира главата | |
| | | demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 10:25 pm | |
| - Spoiler:
- demon lust написа:
- Еее, че си лоша значи. Да беше казала, че си в Търново. Ако някой ден имаш време, кажи да се видим, ще ти покажа яки работи по историята.
А иначе, Мими, последния коментар на улиците... значи такава глава повече НЯМА НИКОГА да видите. Написала съм сега няколко, но 61 пъти дръпнато, 7-8 коментара. Бясна съм, тъжна съм, разочарована съм. Без тези, които вече коментирахте или просто не можете да намерите време и сили за това, ще кажа, че всички останали са възможно най-ужасните читатели. Някой се възгордяха прекалено, други са адските мързели, добре, че поне знам, че някой ги няма у тях изобщо, за да коментират. Чувството е ужасно досадно. И Ники не е чак толкова ошашавена от убийството, ще видите главата де, ама не се притеснявай, вие май взимате това убийство прекалено навътре. До предишната глава ме молехте някой да го убие, сега траур вече Утре щяхте да четете главата... е да, сега ще я четете другия месец. Слагам си предното мнение в спойлер, за да не стават две поредни. Сега съм по-доволна. Коментарите станаха нормален брой, макар че адски хора се ослушват. Нищо де! Пуснах по Дъхът на смъртта и пуснах графики, добре сте вие. Направих и нещо ново на Мийя.
Как сте вие? | |
| | | Lady Winchester [Vampire]
Брой мнения : 466 Join date : 14.06.2009 Age : 30 Местожителство : Far Far Away Kingdom
| | | | dessim [werewolf]
Брой мнения : 128 Join date : 08.08.2009
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 10:31 pm | |
| здрасти! аз съм добре, мааалко ми е скучноо но ще сесаема да си догледам епизода от от Gosip Girl a ти? | |
| | | demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 10:40 pm | |
| 31 и 32ра глава от няколко дни са в редакция. Олекотявам тук-таме, допълвам неща, обяснявам други. Изобщо, имам си занимание за тази нощ. Естествено, редакциите са малки, така че след като прочетете това не се шокирайте Мими, нямам търпение да видя фотошоп нещата ти вече, иеи. Питах едни неща в темата ти, ама не ми отговори :// А Ради, супер е, че гледаш гг. Много го обичам <3 | |
| | | dessim [werewolf]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 11:10 pm | |
| - demon lust написа:
- 31 и 32ра глава от няколко дни са в редакция. Олекотявам тук-таме, допълвам неща, обяснявам други. Изобщо, имам си занимание за тази нощ. Естествено, редакциите са малки, така че след като прочетете това не се шокирайте Мими, нямам търпение да видя фотошоп нещата ти вече, иеи. Питах едни неща в темата ти, ама не ми отговори ://
А Ради, супер е, че гледаш гг. Много го обичам <3 Ъммм Рени, казвам се Деси | |
| | | demon lust author
| | | | ~MisteriouS_LadY~ ~A devil in a female clothes~
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 11:14 pm | |
| - demon lust написа:
- Стаси, не ме натоварваш лично мен. Хубаво е, че се опитваш да свикнеш, но когато обичаш някой, липсата му е мъчителна :/ Съжалявам, че така ти се получава в живота. Ти си един страхотен човек *гушки*
Аз да се оплача, от вчера имам 6 коментара и 56 тегления. Кеф си ми е :/ Пф. Утре щяхте да имате глава, ама така е като има толкова малко коментари. Аз мислех, че ще са поне 10-12 :/ Както и да е, моето мрънкане звучи крайно тъпо до проблемите на Стаси, но искам да си го излея нейде. Пуснах ви и графики бту. Рени, изобщо не е тъпо, те моите проблеми пък да не са нещо кой знае какво. Кажи си всичко, което ти е на сърце. Ние сме тука, за да те изслушаме. Или поне аз. (гуш) | |
| | | dessim [werewolf]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 11:15 pm | |
| - demon lust написа:
- Олее! Деси, МНОГО извинявай. Наистина, просто грешка на езика. Извинявам се. Просто ми дойдоха толкова имена, че се обърквам вече.
Та така де, ДЕСИ, извън тъпотата ми, кой ти е любим герой? На кой епизод и сезон си? Няма нищо за грешката! Споко За герой.. Ммм Чък Бас! Определено а и Ед е тооолкова сладък! А пък иначе сега на ново почнах да гледам втори сезон. инсче всичките съм ги изгледала | |
| | | demon lust author
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 11:29 pm | |
| Чъкчъкчъкчъкчъкчъкчъкчъкчъкчъъък <3 Обичам гоо! Просто такъв е готЯн, че лошо да ти стане. Ух. Много як герой. Другите са толкова емоционални, а той си живее, хич не му пука ;D Аз сега нямам търпение за следващия сезон.
А, Стаси, те се разкоментираха, натрупаха се повечко така мнения, добре съм си сега аз. | |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Чет Авг 13, 2009 11:43 pm | |
| Хех, така да се чува, Рени.(: | |
| | | Leny~ Blaze Of Glory
Брой мнения : 67 Join date : 18.05.2009 Age : 29 Местожителство : Salem`s Lot
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 14, 2009 11:44 am | |
| Алоха хора, живи ли сте бе?! | |
| | | dessim [werewolf]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 14, 2009 11:48 am | |
| Аз съм | |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 14, 2009 11:49 am | |
| С риск да ме набиеш, не ти знам ника коя си. Аз ако не се познаваме съм Лени, приятно ми е. | |
| | | dessim [werewolf]
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 14, 2009 11:58 am | |
| Ъм аз съм Деси. Приятноо ми е | |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 14, 2009 12:08 pm | |
| ахам, от здрач форума съм, а ника twilightfen4e | |
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... Пет Авг 14, 2009 1:22 pm | |
| здрасти! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Flood, flood and only flood time... | |
| |
| | | | Flood, flood and only flood time... | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |